Forsvinder dit afkast i gebyrer og lave renter?

Lad Draupnir hjælpe dig til en bedre pension.

Draupnir rådgiver danskere om helt almindelg pensionsopsparinger. Vi kommer gerne med et gratis og uforpligtende bud på, hvordan du (måske) kan gøre det bedre. Vælger du at bruge os, koster det dig ikke noget, hvis du ikke får et positivt afkast på din pensionsopsparing.

Mange danskere har mindre hvilende pensioner stående enten fra tidligere ansættelser eller en opsparing, som de har startet i en bank. Aftaler som der typisk ikke længere indbetales til. Vi ser ofte, at disse pensioner enten ædes op af årlige gebyrer eller at afkastet er så lavt, at pensionen i værste fald bliver mindre og mindre værd hvert år.

Men sådan behøver det ikke være. Du kan aktivere din hvilende pension, og gøre den til et aktiv, som du kan få glæde af, når du trækker dig tilbage. Ved at følge en fastlagt gennemprøvet startegi, kan du med en lav risiko opnå et tilfredstillende afkast på din pension. Det kan gøre en forskel. Få procent ekstra i afkast om året kan øge din pension med over 50 % afhængigt af, hvor lang tid du har, til du trækker dig tilbage.

Vi vil gerne uforpligtende, kvit og frit, give et bud på, hvordan du kan få mere ud af din pension. Er det ikke 15 min. af din tid værd?

Kontakt mig uforpligtende

FAKTA

  • Løbende overvågning for bedste afkast
  • Intet depot eller oprettelsesgebyr
  • Intet afkast betyder intet gebyr til os
  • Ingen binding

Beregn forskellen for dig

Her kan du beregne, hvor meget mere, at du kan få i afkast ved passiv investering, fremfor at have pensionen stående til bankrente.*

Pension beregner

Din alder:
Din pensions størrelse:
Bedst kendte bankrente på pension:
Gns. årligt afkast på verdensindekset siden 1970:
cobrand

*) Historiske afkast er ingen garanti for fremtidige afkast. Beregningen er uden hensyn til skat og med reinvestering af udbytte. Draupnir er ikke ansvarlig for fejl. Som verdensindex bruges MSCI World (http://www.mscibarra.com).