Lad os hjælpe dig

Vi rådgiver dusinvis af danskere om deres pensionsinvesteringer og frie midler. Og vi vil også gerne bruge vores mange års erfaring til at hjælpe dig.

Undgå bekymringerne ved selv selv at pleje dine investeringer eller omkostningerne ved at have en pensionskasse til at administrere dem. Vi hjælper dig med at investere i en bred lav-risiko portefølje af internationale selskaber og obligationer. Bagefter holder vi øje med investeringerne for dig, og kontakter dig hvis der er behov for justeringer. Investeringerne står på et depot i dit navn, som vi kan ikke kan disponere på. Så du har fuld kontrol. Er det besværligt at flytte din ordning? Nej, det kræver blot en underskrift, så klarer vi resten sammen med banken.

Bedst af alt så er vores service uden gebyr. Som andre i branche modtager vi små provisioner fra fondene, det er nok for os.

Kontakt os for en reference eller en samtale om hvordan vi kan hjælpe dig.

Fakta om Draupnir Investment Advisors

  • Selskabet er etableret i 2012.
  • Vi hjælper vores kunder med at få mest muligt ud af deres pensioner og formuer.
  • Vi har tilladelse til investeringsrådgivning af det danske Finanstilsyn og i Luxembourg.
  • Vi er certificerede investeringsrådgivere.
  • Vi har ansvarsforsikring hos CHUBB.

* Hverken Draupnir Investment Advisors eller Nordnet Bank opkræver gebyr for denne service. Dit afgivende pensionsinstitut eller bank kan opkræve et "afgivelsesgebyr". Du kan blive oplyst om dette gebyr på forhånd.