Draupnir Investment Advisors

Draupnir Investment Advisors hjælper velhavende privatpersoner og virksomheder med individuel og uvildig investeringsrådgivning.

​Formålet er naturligvis et godt og attraktivt langsigtet afkast, samtidig med at der skabes tryghed og overblik over sin formue.

​Draupnir Investment Advisors er stiftet i 2013, og i slutningen af 2017 købte Ulrik Larsen selskabet. I løbet af 2019 vil selskabets ejerkreds blive udvidet.

​Selskabet er under tilsyn af det danske Finanstilsyn, og har tegnet ansvarsforsikring gennem forsikringsselskabet CNA Hardy.

Rådgiver

Ulrik Larsen

Ulrik har 24 års erfaring med værdipapirhandel og formuepleje fra en række førende banker og fondsmæglerselskaber. Ulrik er certificeret investeringsrådgiver.

Bestyrelsen

Jens Jørgen Hagelskjær – hovedaktionær i handelsvirksomheden Weiss Isolering A/S

Lennart Pagels – hovedaktionær i entreprenørvirksomheden E.K. Entreprise A/S

Ulrik Larsen

Vores navn Draupnir stammer fra Nordisk mytologi. Draupnir er navnet på Odins prægtige guldring. Fra ringen siges at dryppe 8 nye og lige så prægtige guldringe hver 9. nat. Ringen blev smedet af dværgene Brokk og Sindre på samme tid som Thors berømte hammer Mjølner i forbindelse med et væddemål med Loke.