Bliv Kontakt Partner

Bliv Kontakt Partner hos Draupnir og tjen lidt ekstra på at henvise potentielle kunder til Draupnir.

Vi belønner dig med kr. 1.000 for hver, som bliver kunde hos Draupnir Investment Advisors.

Vi tilbyder dig muligheden for at tjene lidt ekstra. Alt hvad du skal gøre at indhente samtykke til, at vi må kontakte potentielle kunder med en pensionsordning eller frie midler til investering.

Processen er ligetil:

  1. Hvis du i din dagligdag hører om folk, som har overvejelser omkring deres pension eller investering generelt, så tal med dem, om de har overvejet Draupnir Investment Advisors.
  2. Hvis de er interesseret og giver tilladelse dertil, så sender du os deres kontaktdetaljer.
  3. Hvis kontakten ender i et kundeforhold belønnes du med en provision og din kunde modtager et par flasker god vin.

Så kan det vist ikke være nemmere!

Hvorfor Draupnir Investment Advisors?

Her kan du se hvordan vores standard portefølje har klaret sig de sidste 6 måneder.

Lave gebyrer

Vores princip er, at hvis vi ikke tjener penge til vores kunder, så skal vi ikke betales.

Bedre afkast

Erfaring viser, at ved at aktivere pension via investering opnås bedre afkast over tid end ved at have pensionen i banken.

Fuld kontrol

Der overføres ikke penge til os. Investeringen står på et depot i dit navn hos anderkendt bank. Du godkender alle transaktioner hos banken.

Fuld gennemsigtighed

Du kan til enhver tid se alle bevægelser via online adgang.

Det praktiske

  • Typiske kundeemner vil være dels folk med en rate, kapital eller alderspension over kr. 50.000. Dels folk med frie midler som kan investere minimum kr. 50.000 eller folk som har opsparing i deres "virksomhedsskatteordning".
  • Du skal ikke sælge vores service til folk, du skal blot henvise dem til os, hvis de er interesseret. Det er vigtigt, at du ikke begynder at rådgive folk, da det kræver, at du er certificeret rådgiver.
  • Nedenfor kan du downloade en brochure, der kort fortæller om Draupnir Investment Advisors og vores services til kunder. Den kan du udlevere samt henvise til vores hjemmeside.
  • Hvis din kontakt gerne vil i dialog med os, så kan du enten indtaste personens kontaktinformationer herunder (husk dit partner-nummer), eller du kan henvise dem til www.Draupniram.com/blivkunde?utm_campaign=DIT_PARTNERNR.
  • Husk at det er meget vigtigt, at din kontakt har givet klart og tydeligt tilladelse til, at vi må kontakte ham/ hende. 
  • På den måde kan vi spore, at det er dig, som har henvist kunden til os, og vi kan belønne dig. Hvis du ikke husker at sende dit partnernr. med, så kan vi ikke se, hvem som har henvist kunden til os.