Væk de gamle pensioner til live.

Har du kr 25.000 eller mere stående på små pensioner fra tidligere ansættelser eller opsparinger? Hør hvordan du undgår at betale tusindvis af kroner i omkostninger.

Vi tilbyder en service, hvor vi gratis samler ordningerne for dig hos Nordnet Bank, hvor der ikke opkræves et årligt administrationsgebyr. Ønsker du samtidigt at investere din pension for et bedre afkast, så hjælper vi med en gratis investeringsplan. Begge dele kan gøre en stor forskel for din økonomi som pensionist.

Det hele er ganske nemt. Du underskriver blot en gang, og så høre du ikke noget før dine pensioner er overført og klar til eventuel investering.

Så kom igang med det samme. Tag en uforpligtende snak med os, om dine muligheder allerede idag.

"Det er ikke altid et spørgsmål om at spare flere penge op til pension, men i lige så høj grad et spørgsmål om at placere og investere pengene rigtigt. Et simplet regnestykke kan vise, at ved blot at spare få procent i omkostninger om året eller få et lidt bedre afkast, så vil din pension fordobles på mindre end 20 år."

Fakta om Draupnir Investment Advisors

  • Selskabet er etableret i 2012.
  • Vi hjælper vores kunder med at få mest muligt ud af deres pensioner og formuer.
  • Vi har tilladelse til investeringsrådgivning af det danske Finanstilsyn og i Luxembourg.
  • Vi er certificerede investeringsrådgivere.
  • Vi har ansvarsforsikring hos CHUBB.

* Hverken Draupnir Investment Advisors eller Nordnet Bank opkræver gebyr for denne service. Dit afgivende pensionsinstitut eller bank kan opkræve et "afgivelsesgebyr". Du kan blive oplyst om dette gebyr på forhånd.